expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Κάρτες Illuminati: Παιχνίδι ή εφιαλτική συνωμοσία; (vid & pics)


Παρακάτω μπρείτε να δείτε την έρευνα του GreekVoice-net.blogspot.gr σχετικά με τη μεγάλη συνωμοσία των illuminati μια λέσχη όπως τη λέσχη Bilderberg.

Το Σεπτέμβριο του 1981 ο Στιβ Τζάκσον δημιούργησε ένα παιχνίδι με κάρτες το οποίο ονομάζονταν "Ιλουμινάτι". Κατά διαβολική σύμπτωση (;) πολλές από αυτές πραγματοποιήθηκαν και δυστυχώς αναμένεται να πραγματοποιηθούν και άλλες.

 Το περιεχόμενό τους είναι άκρως ανησυχητικό για το μέλλον της ανθρωπότητας και ο βασικός λόγος έγκειται στην μέχρι τώρα αξιοπιστία τους, αλλιώς θα λέγαμε "παιχνίδι είναι".

Το παρακάτω βίντεο είναι αποκαλυπτικό, αν και δεν επιβεβαιώθηκε για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου (το βίντεο όχι οι κάρτες) ωστόσο τα υπόλοιπα είναι γροθιά στο στομάχι. Συμβουλή να το παρακολουθήσετε με πολλή προσοχή.
Το βίντε μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ:
  http://www.youtube.com/watch?v=poe55VZ2zqQ&feature=player_embedded





Illuminati card game

Μήπως αυτές οι κάρτες ήταν προφητικές για τα γεγονότα που θα ακολουθούσαν στα αμέσως επόμενα χρόνια;;
Πάντως σε τόσο μεγάλες συμπτώσεις δεν πιστεύω..
Πως συνδέονται τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας με το 2012 και τους Illuminati ;;;
Είναι από το παιχνίδι που ονομάζετε "illuminati card game".Έκανε την εμφάνιση του κάπου μεταξύ και 1995 και 1996...





Πρώτη κάρτα διαγραφή της ιστορίας.ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Όπως είπε και ένας από τους καθοδηγητές τους Henry Kissinger:
«Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα δαμάζονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες.
Έτσι ίσως καταφέρουμε να τους κάνουμε να συμμορφωθούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την Θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα,(Η Μακεδονία σας  λέει κάτι) έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητά τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδιά μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή».





Δεύτερη κάρτα δίδυμοι πύργοι..ΈΓΙΝΕ

Όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη τότε, τότε είχε γεννηθεί η τρομοκρατία, με αυτό το τρόπο δόθηκε η ευκαιρία στους Σιωνηστές να δείξουν την τυραννία τους μέσο των πολέμων για την ''παγκόσμια ειρήνη'' και κατάκτηση του ορυκτού πλούτου ελέγχοντας με αυτό το μέσο τα κράτοι.












Τρίτη κάρτα χτύπημα στο Πεντάγωνο.ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ

Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να έπεσε στο ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ αεροπλάνο; Άφου δεν επιτρέπεται να πετάει οτιδίποτε γύρω από αυτό σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων.










Τέταρτη κάρτα μόλυνση της ατμόσφαιρας και μείωση πληθυσμού..ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ














Πέμπτη κάρτα κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων (ή CDC)...ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ














Εκτη κάρτα παγκόσμια επιδημία και καραντίνα πληθυσμών με μαζικούς εμβολιασμούς..ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ















Εβδομη κάρτα..μεγάλη καταστροφή στην Ιαπωνία..έγινε

Μία από τις κάρτες έχει επαληθευτή μόλις το 2011 στην Ιαπωνία, η κάρτα απεικονίζει το Wako Clock της Ιαπωνίας, πολύ πίστευα ότι απεικόνιζε το Big Ben του Λονδίνου κατί που δεν ισχύει.Παρακάτω μπορείτε να δείτε και φωτογραφίες.















Ογδόη κάρτα...ομάδες ανθρώπων θα εξεγερθούν και θα σκοτώνουν στο όνομα της ειρήνης... ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ (Αν και έχουμε δει μερικά δείγματα από τους στρατούς των αντεξουσιαστών)
Ένατη κάρτα...στην γλώσσα των εικονοληπτών tape out σημαίνει το τέλος...το σημείο στον παγκόσμιο χάρτη μόνο τυχαίο δεν είναι σύνορα Πακιστάν-Ιράν-Αφγανιστάν...ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Όπως αναφέρουν στο σχέδιο για την Νεά Τάξη Πραγμάτων η άνθρωπο θα ενοθούν μονάχα εάν έχουν έναν εχθρό ο οποίος απειλή την υπαρξή τους, για αυτό ένας από τους σιωνηστές λέει πως ο πόλεμος αυτός θα είναι τόσο οδυνηρός που η εποχή του Χιτλερ στην ευρώπη θα είναι παράδησος μπροστά σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε, έτσι θα συμορφωθούν λέει με αυτόν τον πόλεμο και έτσι θα ενωθούν αφήνοντας πείσω πατρίδες ήθη και όλα γενικά τα πατριωτικά όπως και τα εθνικιστικά.